Lamsonair

Buizenpost voor logistiek

Een buizenpostsysteem is uitermate geschikt voor het versturen van vrachtbrieven, douanepapieren en overige logistieke documenten in grote gebouwen. Een buizenpostsysteem biedt een efficiënte en snelle manier om documenten te verzenden. Met een goed ontworpen netwerk van buizen en pneumatische druk kunnen documenten met hoge snelheid worden verplaatst, waardoor kostbare tijd wordt bespaard bij het handmatig rondbrengen van documenten.

Ten tweede zorgt het buizenpostsysteem voor een veilige en betrouwbare verzending. Het systeem kan worden uitgerust met kaartlezers en een afgesloten ontvangst. Alleen geautoriseerde medewerker kunnen bij de binnengekomen patronen. 

Daarnaast is het buizenpostsysteem bijzonder geschikt voor grote gebouwen vanwege de mogelijkheid om meerdere bestemmingspunten te bedienen. Met een goed ontworpen systeem kunnen documenten snel en efficiënt worden verdeeld naar verschillende afdelingen, verdiepingen of locaties binnen het gebouw, waardoor de logistiek van documentafhandeling aanzienlijk wordt verbeterd.

Al met al biedt een buizenpostsysteem een geautomatiseerde, snelle, veilige en betrouwbare oplossing voor het verzenden van vrachtbrieven, douanepapieren en andere logistieke documenten in grote gebouwen, waardoor de operationele efficiëntie wordt verhoogd en de documentafhandeling wordt gestroomlijnd.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor de logistiek?

Systemen

MC-2

Het MC-2 basis buizenpost systeem is een basis buizenpost systeem waarmee 2 afdelingen logistiek met elkaar verbonden worden.

Lees meer →

MC-999

Het MC-999 geavanceerd buizenpost systeem is processor gestuurd en kent qua systeemconfiguratie geen beperkingen.

Lees meer →

MC-2000

Het MC-2000 State of the art buizenpost syteem is hét systeem van vandaag. Door de computersturing is het systeem onderdeel van het geautomatiseerde logistieke proces.

Lees meer →
© 2024 Lamsonair