Lamsonair

DocuDistri: Buizenpost voor gemeente en overheid

Een DocuDistri-systeem is een uitstekende keuze voor het veilig opslaan en uitgeven van waardedocumenten. Ten eerste biedt het systeem geavanceerde beveiligingsfuncties die de vertrouwelijkheid en integriteit van de documenten waarborgen.

Daarnaast biedt een DocuDistrisysteem een gecentraliseerde opslaglocatie, waardoor waardedocumenten gemakkelijk kunnen worden georganiseerd en beheerd. Het stelt gebruikers in staat om snel en efficiënt documenten vanaf de balie op te vragen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Door het DocuDistrisysteem te koppelen aan de software van uw BRP leverancier (Centric/Pink) wordt het systeem nog gebruiksvriendelijker, sneller en veiliger.

Een DocuDistrisysteem bestaat uit een opslag (dispenser) en een transportsysteem (buizenpost). Omdat er gekozen kan worden voor diverse modellen dispensers en het aantal uitgiftepunten, is de DocuDistri voor zowel grote als kleine gemeenten een goede keuze.

Al met al biedt een DocuDistri-systeem een veilige, efficiënte en schaalbare oplossing voor het opslaan en uitgeven van waardedocumenten.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor
gemeenten & overheidsorganisaties?

Systemen

DocuDistri

De DocuDistri is een totaaloplossing voor het veilig opslaan, beheren en uitgeven van waarde documenten zoals paspoorten, rijbewijzen en identiteitskaarten.

Lees meer →

MC-2

Het MC-2 basis buizenpost systeem is een basis buizenpost systeem waarmee 2 afdelingen logistiek met elkaar verbonden worden.

Lees meer →

MC-2000

Het MC-2000 State of the art buizenpost syteem is hét systeem van vandaag. Door de computersturing is het systeem onderdeel van het geautomatiseerde logistieke proces.

Lees meer →
© 2024 Lamsonair