Lamsonair

Buizenpost voor ziekenhuis en gezondheidszorg

Buizenpost in ziekenhuizen en gezondheidszorg gebruiken heeft talrijke voordelen. Ten eerste biedt het een efficiënte en snelle manier om monsters, documenten en medicijnen binnen het ziekenhuis te verplaatsen. Het vermindert de afhankelijkheid van menselijke koeriers, minimaliseert de kans op menselijke fouten en versnelt de doorvoertijd.

Ten tweede zorgt buizenpost voor een hoger niveau van hygiëne en infectiecontrole. Door het gebruik van afgesloten buizen worden de risico’s van besmetting en kruisbesmetting aanzienlijk verminderd, aangezien de monsters en medicijnen geïsoleerd blijven van externe factoren.

Bovendien draagt buizenpost bij aan een betere logistiek en workflow in het ziekenhuis. Het stelt het personeel in staat om kostbare tijd te besparen die anders zou worden besteed aan het handmatig verplaatsen van items over lange afstanden. Dit verhoogt de productiviteit en maakt het mogelijk om de patiëntenzorg te verbeteren.

Al met al biedt buizenpost voor ziekenhuizen een efficiënte, hygiënische en tijdbesparende oplossing voor het verplaatsen van monsters, documenten en medicijnen. Het verbetert de algehele werkefficiëntie en draagt bij aan een betere patiëntenzorg.

U bent slechts één klik verwijderd van een goed advies.

Ook in jullie ziekenhuis of zorginstelling efficiënter documenten en monsters versturen ?

Systemen

MC-2

Het MC-2 basis buizenpost systeem is een basis buizenpost systeem waarmee 2 afdelingen logistiek met elkaar verbonden worden.

Lees meer →

MC-2000

Het MC-2000 State of the art buizenpost syteem is hét systeem van vandaag. Door de computersturing is het systeem onderdeel van het geautomatiseerde logistieke proces.

Lees meer →
© 2024 Lamsonair