Lamsonair

Zien we je op het NVVB Jaarcongres in Noordwijkerhout?

Werk jij in het prachtige vakgebied Burgerzaken? En ben je één van de gelukkige mensen die jouw gemeente op het jaarlijkse congres van de NVVB (de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken) mag vertegenwoordigen? Dan zien we er naar uit je op 17 en 18 april te Noordwijkerhout te ontmoeten.

Op Stand 64 praten we je graag bij over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van het geautomatiseerd en beveiligd uitgeven van waarde documenten. DocuDistri is op dat terrein het enige systeem dat aansluit op alle wettelijk vastgelegde regels. Bovendien heeft de DocuDistri een koppeling met de burgerzakenapplicatie; wel zo prettig!

Wil jij ook meer tijd voor de burger aan de balie? Nooit meer naar het juiste document zoeken? Nooit meer dan één document tegelijk in de publieke ruimte? Op elk moment overzicht over het totaal aantal paspoorten, rijbewijzen en ID-kaarten dat is opgeslagen?

Dan is het DocuDistri systeem misschien wel iets voor jouw gemeente! We zien je graag op onze stand om alle vragen te beantwoorden!

Jeroen van Tamelen

Jeroen van Tamelen

Jeroen van Tamelen heeft met ruim 20 jaar ervaring in zowel de verkoop als de techniek van buizenpost systemen de titel "doorgewinterde specialist” ruim verdiend. Je kunt hem (bijna) geen groter plezier doen dan hem een ingewikkelde case voorleggen.

© 2024 Lamsonair