Lamsonair

Waarom filters onmisbaar zijn voor jouw buizenpostsysteem

Stel je voor: je buizenpost systeem laat dagelijks talloze patronen met waardevolle inhoud van de ene naar de andere kant van het gebouw zoeven. Efficiënt en duurzaam, dat zeker. Maar heb je er ooit bij stilgestaan dat je niet alleen pakketjes, maar ook een hoop lucht verplaatst? Dit lijkt onschuldig, maar kan onverwachte gevolgen hebben.

Onverwachte gasten in je luchtstroom

virus onder een microscoop bekeken - filters in je buizenpost systeem helpen verspreiding te voorkomen.

1. Bacteriën en virussen

Bacteriën en virussen bevinden zich ook in de lucht. Op zich al vervelend genoeg. Deze wil je zeker niet een handje helpen door ze via buizenpost van de ene naar de andere ruimte te verplaatsen. Vooral niet op locaties waar veel patiënten zijn, zoals bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Onze H14 filters helpen je de lucht schoon te houden!

Machine die vonken en stof produceert. Wanneer je filters installeert, wordt dit residu niet naar andere afdelingen verplaatst.

2. Productiestof in je kantoor

Het onder controle houden van productiestof in de werkplaats is al uitdaging genoeg. Maar stel je eens voor dat die stof via de buizenpost voortdurend je kantoorruimtes binnen dwarrelt. Daar worden je medewerkers niet gezonder van. Onze F9 luchtfilters zijn voor de meeste werkplekken een prima fijnstof luchtfilter.

Koffiebrander. Filters helpen je de luchtkwaliteit verbeteren, wat bij productieprocessen erg belangrijk is.

3. Sporen in de industrie

In de industrie is luchtkwaliteit uiterst belangrijk. Zeker als het gaat om productieprocessen waar een goede luchtkwaliteit erg belangrijk, of misschien zelfs een vereiste is! Het gebruik van onze filters ondersteunen in het waarborgen van de luchtkwaliteit en een veilige productie.

Filter voor buizenpost waarmee je onder andere virussen, productiestof en sporen kunt uitfilteren.

Een simpele oplossing: filters

Gelukkig is het toevoegen van een filter aan een buizenpostsysteem een relatief eenvoudige aanpassing. We bieden je een breed assortiment aan filters, van grof tot zeer fijn. Daarmee kun je tot 99,995% van de ongewenste deeltjes tegenhouden. Afhankelijk van jullie specifieke behoeften kunnen we filters afzonderlijk, maar ook in combinatie installeren.

Het installeren van filters is een kleine ingreep met grote voordelen. Niet alleen verbeter je de luchtkwaliteit binnen je organisatie, maar je beschermt ook de gezondheid van je medewerkers en bezoekers. Bovendien versterkt het de professionaliteit en zorgzaamheid die je als organisatie uitstraalt.

Meer weten over de mogelijkheden van filters?

Bel of mail ons gewoon even. We adviseren je graag.

Jeroen van Tamelen

Jeroen van Tamelen

Jeroen van Tamelen heeft met ruim 20 jaar ervaring in zowel de verkoop als de techniek van buizenpost systemen de titel "doorgewinterde specialist” ruim verdiend. Je kunt hem (bijna) geen groter plezier doen dan hem een ingewikkelde case voorleggen.

© 2024 Lamsonair